Мирослав Петров: Плевен заслужава деен кмет с ясна визия за бъдещето

24.09.2019 12:24

 

Плевен заслужава деен, проактивен кмет, с ясна визия за бъдещето и добра работа както с органите на местна власт, така и с българското правителство. Това каза днес кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров, който, заедно с кандидатската листа за общински съветници, официално бе представен от общинското ръководство на партията на пресконференция. Това стана в присъствието на народните представители от ПГ на ПП ГЕРБ – Владислав Николов и Ралица Добрева.

В представянето на визията са за бъдещето управление на община Плевен кандидатът за кмет от ГЕРБ Мирослав Петров маркира няколко важни приоритета, които ще изведат града и общината на водещите позиции в икономическо и социално отношение. Изграждането на АМ „Хемус”, осигуряването на пътна свързаност, работа по карготерминал на територията на областта са с водещи позиции в концепцията на Петров като бъдещ кмет на Плевен от ГЕРБ. Според него това ще доведе до по-голям инвеститорски интерес, сериозно раздвижване на пазара на труда и възнагражденията на плевенчани.

„При средни нива на усвояемост на евросредства в национален мащаб от 2-3000 евро на жител, в Плевен говорим за едва 400 – 500 евро на глава от населението”, посочи Мирослав Петров. Той обърна внимание, че при настоящото управление на Плевен, общината е в „дълг” към малките населени места. Нещо, което господин Петров и екипът решително ще променят, ако получат доверието на хората на 27-ми октомври. В представянето на визията си за Плевен кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров говори още за изграждането на удобна и приятна градска среда, за рестартиране на важни спортни обекти като спортната зала и стадиона, така че Плевен да бъде възстановен и като един спортен град. Петров бе категоричен, че ще подкрепя всяка добра идея в сферата на развитие на медицинския мениджмънт, образование и услуги, защото градът ни успешно защитава своя имидж на медицински и образователен център в Северна България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: