Евродепутатът Илхан Кючюк откри днес обновена детска площадка в жк „Сторгозия”

21.09.2019 14:21

Евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк и народният представител от 15 Плевенски МИР Велислава Кръстева, заедно с представители на областната структура на партията, откриха днес обновена детска площадка до бл. 72 в жк „Сторгозия”. Новата придобивка е изградена на общински терен, като средствата за новите съоръжения и обновяването на старите са дарени от лидера на Млажежкото ДПС и водач на групата на ДПС в Европейския парламент.
Идеята за обновяването на детската площадка е на Велислава Кръстева, а за откриването й е избран символично 21 септември – Световен ден на мира.


„За нас връзката: местна власт – централна власт – парламентарно представителство – европейски парламент винаги е била от съществено значение и така ще продължи. ДПС цени изключително присъствието си в Плевенска област и конкретно в община Плевен. На тези местни избори можем да променим Плевен за по-добро. Имаме компетентни и подготвени млади хора и хора с опит, които могат да допринесат за развитието на плевенска община”, коментира пред журналисти евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк.


„Виждаме едно красиво бижу на доста неугледен тоалет, какъвто представлява градската среда в Плевен. С това искаме да дадем знак за основните ни приоритети в местните избори специално за община Плевен. Смятаме, че тук диалогът трябва да бъде за качеството на живот, за това, което местната власт прави за своите граждани и за това, което ние ще искаме да постигнем, присъствайки много активно и сериозно в Общинския съвет в Плевен”, заяви плевенският народен представител на ДПС Велислава Кръстева.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: