Гасиха пожари в сухи треви на територията на цяла Плевенска област

19.09.2019 9:12

На 18 септември служителите от РДПБЗН – Плевен потушиха запалени сухи треви в землищата на село Петърница, град Долни Дъбник, град Плевен местността Плочата, град Плевен до магазин „Практикер“, село Върбица, село Реселец, град Червен бряг, град Койнаре, град Червен бряг на улица „Дунав“, село Жернов, село Одърне, село Асеновци, град Левски, село Аспарухово, град Гулянци на улица „Цар Симеон“, село Долни Вит, село Гостиля в местността Мечковото, село Писарово, по пътя за село Еница, в землището между село Лазарово и село Еница, град Кнежа в местността Павловски кошари, село Бреница, град Долна Митрополия на улица „Иван Вазов“, село Крушовене и в поделението в град Долна Митрополия.
На 18 септември в 12:14 часа в РС ПБЗН – Червен бряг е съобщено за пожар в суха трева и горски насаждения в землището на село Девенци. При небрежност при боравене с открит огън пламъците са обхванали горски насаждения. В гасенето на пожара са се включили и служител на ДГС – гр.Плевен и кмета на селото. Спасени се гора иглолистна дка 25.
При гасене на пожар в сухи треви в землището на село Драгаш войвода са участвали екип на РС ПБЗН – Никопол и служители от горско стопанство гр. Никопол.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: