150 малчугани посрещна днес ДГ „Калина“ – Плевен

16.09.2019 16:03

Скъпи гости, родители , учители и деца, обещавам Ви предстоящата 2019/2020 година да бъде една успешна нова учебна година, която да Ви даде нови знания и успехи, нови приятелства и интересни занимания. Вярвайте в силата на науката, защото тя променя съвременния свят! Вярвайте в себе си и работете упорито за реализиране на мечтите си!
Уважаеми учители, продължавайте все така неуморно да пазите духа на просвещението. Приемете най-искрени пожелания за здраве, сила на духа и воля за нови успехи. С професионализъм, съчетан с мъдрост, доброта и търпение, не спирайте да отстоявате духовността защото аз вярвам във Вас“ поздрави директорът на ДГ „Калина“ гр. Плевен г-жа Жоржетина Атанасова присъстващите днес.


„15 СЕПТЕМВРИ !СИЛА!ЕМОЦИИ! ПРЕЖИВЯВАНИЯ! ТВОРЧЕСТВО! ЕНЕРГИЯ! МИСЪЛ! ВЯРА! РАДОСТ! ИСТИНА! И 15 И ПОВЕЧЕ ДЕТСКИ УСМИВКИ, ЗАРЕЖДАЩИ ВИ С ТОПЛИНА, ОБИЧ И ВСЕОТДАЙНОСТ.ПОЖЕЛАВАМ ВИ ГИ ОТ СЪРЦЕ! „ се казваше в поздравителния адрес на главния експерт по предучилищно възпитание М.Додова изпратен и прочетен от директора.
“Най сърдечно Ви поздравяваме с откриване на учебната 2019/2020г.! В специален ден като днешния се прекланяме отново пред духовното огнище на българина – Училището, което винаги е било и ще бъде неизчерпаем източник на познания, сила и авторитет“- предаде г-жа Атанасова написаното от г-н Стефан Милев зам.кмет на Община Плевен.
В детското заведение с питка и мед бяха посрещнати 150 деца от 3 до 6 годишна възраст.Децата от подготвителна група с песни , стихове и танци тържествено поздравиха най-малките и своите връстници.
Знамето внесоха най-големите под звуците на химна на България.
Усмивки,слънчеви лица и много радост кънтеше в двора на детската градина под звуците на „Горска дискотека“ през първия учебен ден!!!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: