Първият училищен звънец би за близо 800 деца от община Гулянци

16.09.2019 13:32

Днес първият училищен звънец би за близо 800 деца от община Гулянци. Новата учебна година започна нормално в четирите училища. Навсякъде бяха организирани празнични програми. Сред знамена, цветя и балони учители, ученици и родители си пожелаха спорна и успешна учебна година, изпълнена с вълнуващи моменти.


Кметът на общината Лъчезар Яков, изрази удовлетворението си, че празнува първия учебен ден заедно с училищните колективи и децата и се обърна към тях с думите: „Образованието в община Гулянци винаги е било приоритет за мен и общинска администрация. Като кмет съм се стремил да работя в посока осигуряване на добри условия в училищата и детските градини, за да имате възможност да учите, творите и да се развивате в подходяща среда, защото Вие сте живота, духа и бъдещето на община Гулянци.
Вярвам във възможностите на колектива, доказал се в годините, вярвам в талантите и способностите на децата, вярвам, че заедно ще вървите напред. Винаги можете да разчитате на моята помощ и подкрепа в този нелек път…”

Днешният ден беше празник и в седемте детски градини на община Гулянци. В тях се възпитават и обучават 220 деца.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: