Стефан Бурджев: Уважаеми учители, желая ви сили и ентусиазъм, защото вие градите нашето бъдеще

16.09.2019 7:55

Уважаеми учители и ученици,

Приемете искрените ми поздравления по повод откриването на новата учебна 2019/2020 година., пожелавам ви да бъде успешна и ползотворна. Да открие пред всички вас нови възможности за развитие, предизвикателства и интересни идеи, които да осъществите с успех.
Уважаеми учители, продължавайте със същия дух и старание да образовате децата, не само със знания, а и да ги учите на изконните човешки ценности – патриотизъм, толерантност, уважение към ближния. Желая ви много сили и творчески ентусиазъм, защото вие градите нашето бъдеще.
Скъпи ученици, бъдете здрави, успешни, търсещи новото, интересното и красивото. Пожелавам Ви новата учебна година да бъде изпълнена с ползотворен труд, постоянство и добро настроение!
Днешният ден безспорно е най-вълнуващ за най-малките от вас – тези, които за първи път прекрачват прага на класните стаи и навлизат в един нов етап от живота си, в необятния свят на знанието. Вярвайте на вашите учители, които с любов и търпение ще ви поведат по пътя на науката и мъдростта. С упоритост и целеустременост усвоявайте новите знания, за да достигнете мечтите и стремежите си. На добър час!

С уважение,
Стефан Бурджев
Народен представител 44 НС ПГ БСП

#тагове:

НАЙ-НОВИ: