ПГМХТ – Плевен посрещна учебната година с нови специалности и нови учители по програма „Заедно в час“

16.09.2019 11:13

На 16 септември учебната година се откри и в ПГМХТ гр.Плевен. В училището тази година има дуална форма на обучение от 8 клас- Техник -технолог в ХВП, Производство и преработка на месо, месни продукти и риба,и Оператор в ХВП, Производство и преработка на мляко и млечни продукти. Откриването започна с приведствен поздрав от директора г-жа Теменужка Енчева и посрещане на училищното знаме. От тази учебна година за първи път в града в ПГМХТ гр.Плевен има двама учители, които ще преподават по програмата на „Заедно в час“-преподавай като лидер. Николай Иванчев завършил СА“Д.А.Ценов“ гр.Свищов и учител по икономика и Петър Темнишки завършил университета в Кембридж и учител по английски език.
Най-голямото предизвикателство за нас е мотивирането на учениците и за успешно завършване на средното си образование,както и да бъдат пълноправни участници в икономическото развитие на държавата ни,обобщи директора на училището г-жа Теменужка Енчева и поздрави всички учители и ученици по случай първия учебен ден.
Гост на откриването беше и г-жа Мирена Петрова – Специалист „подбор и квалификация“ в Заедно в час, която също поздрави всички учители и ученици в ПГМХТ.
На откриването бяха прочетени и поздравителни адреси от представителите на бизнеса в града и общината.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: