Нека пазим България чиста и красива, призовават от дирекцията на ПП „Персина“

14.09.2019 16:11

Днес се проведе акцията „Да изчистим България заедно“, организирана в рамките на кампанията на bTV Media Group, от Дирекция на природен парк „Персина“, пред сградата на Посетителския център.
Събрахме се заедно с нашите малки приятели доброволци, за да направим това популярно място за отдих, по-чисто и по-свежо. Пребоядисахме пейките и кошчетата за боклук, направихме алеята за разходка около река Дунав уютна, събрахме доста отпадъци. Днес при нас, пред Посетителския център се включиха 19 доброволци, включително и целият екип на Дирекция на Природен парк „Персина“. Специални благодарности на първите, които нямаха търпение да участват и на тези които въпреки, че видяха, че сме малко на брой, не се изплашиха от работата, която трябваше да свършим. Направихме любимото място за разходки край река Дунав в гр. Белене, приветливо и чисто.
Молим всички, посетители и жители на града да почистват след себе си и да използват оказаните места за изхвърляне на отпадъци. Скъпи посетители, нека пазим България чиста и красива.
Специални благодарности на: Василена, Елица, Добромир, Ерик, Лори, Елена, Марио, Камелия и Симона и всички други, които се включиха днес. Надяваме се следващия път да сме повече. Защото както е казал Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече!“, споделят от дирекцията на парка.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: