Лайънс клуб Огледало – Плевен призовава „Да изчистим България заедно!“

13.09.2019 10:22

В Плевен се предвижда да бъде една от големите акции от кампанията „Да изчистим България заедно” в цялата страна. На язовирите в парк Кайлъка заедно ще изчистим и облагородим района. Нека дадем поредния пример за добротворство!!
Лайънс клуб Огледало, като партньори на кампанията на БТВ призовават „Да изчистим България заедно“. Акцията ще се проведе на 14 септември /събота /.
Началото – 8:30 ч. на язовирите. Сборният пункт ще бъде пред входа на музея на виното, до паметника на ген. Тотлебен. Там ще се раздават чували и ръкавици, тениски и вода. Ако имате налични, носете мотики, гребла, метли, лопати, моторна резачка и косачка. Технически и журналистически екип ще проследи и отрази цялата акция! Нека покажем на какво сме способни плевенчани!

ОЧАКВАМЕ ВИ ТАМ!

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда, и да направи България по-чиста и красива в дългосрочен план. Емблематичната кампания отрежда водещо място на България сред страните с най-добри доброволчески практики в грижата за околната среда в света.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: