ФК „Спартак 1919“ (Плевен) с 4 повиквателни за националния отбор

13.09.2019 16:58

Отборът на ФК „Спартак 1919“ (Плевен) получи покана за 4-ма свои състезатели за предстоящият лагер на Юношеския Национален Отбор по футбол, родени през 2004г. Красимир Тодоров, Йордан Желев, Георги Радев и Теодор Георгиев са повиканите „Гладиатори“, съобщават от клуба.

Избранниците на селекционера, Георги Георгиев, ще трябва да се явят на базата в Бояна в понеделник, а вторник (17.09) и четвъртък (19.09) ще се изправят срещу Националния отбор на Словакия. Първата среща е от 10.00ч., а мачът в четвъртък от 17:00ч. Четиримата ще участват и във вторият лагер на Националния отбор – той ще се проведе между 22-ри и 26-ти септември в Черна Гора. Там ще се изиграят още две контролни срещи.

„И четиримата играчи го заслужават и ние сме много горди с тях! Красимир бе капитан на националният ни отбор на предния лагер и остави отлични впечатления. Теодор и Йордан направиха силни изяви и в Нотингам Форест, а Георги изигра много силна пролет в Елитната Група при 2004г.
Целият ни отбор направи силна подготовка в Румъния, изправяйки се срещу сериозни международни съперници. И четиримата се развиват отлично и се представят много добре в мачовете и в тренировките. Вярвам, че и за националния отбор ще се представят на необходимото ниво!
Това е втора повиквателна за Красимир и Теодор, което показва постоянство в техните изяви. Йордан и Георги са играчи, които селекционерите познават много добре от подготвителните лагери през миналата година.
От името на целия клуб, пожелаваме успех на юношеския национален отбор!“ – коментира Радостин Александров

#тагове:

НАЙ-НОВИ: