БСП – Плевен се регистрира за участие в местните избори

12.09.2019 13:03

БСП – Плевен се регистрира за участие в местните избори на 27 октомври. Необходимите за регистрацията документи бяха внесени в Общинската избирателна комисия днес точно в 12 часа от общинския лидер на партията Свилен Атанасов в присъствието на кандидата на социалистите за кмет на Плевен Илиян Йончев.

На местните избори в Плевен ще се явим с пълна листа, която се характеризира с това, че е наситена с нови и необременени лица, хора, които имат сериозна професионална експертиза, както и лични и политически успехи, натрупани във времето, сподели председателят на БСП – Плевен Свилен Атанасов, който е и водач на листата за съветници. По думите му, за първи път от 20 години насам пред социалистите в Плевен е налице историческият шанс да имат кмет на община и най-голяма група общински съветници. Атанасов заяви, че БСП ще води позитивна и добронамерена кампания, но няма да спести пропуските, допускани в продължение на 20 години дясно управление на Община Плевен.

Проблемите и в общината, и в държавата са еднотипни – някъде са по-големи, на други места са по-малки, но смисълът тук е не да говорим за тях, а да предложим решенията, каза непосредствено след регистрацията Илиян Йончев. Нашата кампания, а и нашата работа през следващия мандат, ще бъдат насочени към намирането на конкретни решения, категоричен бе той.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: