Учители от община Левски с награди в международен конкурс

11.09.2019 13:51

От 26 до 31 август в СОК”Камчия” се проведе заключителният етап на Шестия Международен конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците.”


Организатор бе Синдикатът на българските учители с подкрепата на СОК”Камчия” и Фондация „Устойчиво развитие за България” под патронажа на Красимир Вълчев, министър на образованието и науката.
Тази година семинарът към конкурса бе на тема: „Хуманистична образователна среда в образователните институции за формиране на нравствени и духовни качества у децата и учениците”.
В него участваха над 250 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до XII клас. Те обобщиха добрия педагогически опит, изразиха лична позиция и предложиха свои решения на поставените проблеми.


Участниците бяха приветствани от представители на няколко институции – МОН, СОК „ Камчия”, Община Варна. Номинираните за призови места в отделните категории на конкурса представиха публично своите разработки. Дългоочакван момент бе тържествената церемония по награждаване на отличените в конкурса.
Те получиха своите награди от д.ик. н. Янка Такева, Красимир Вълчев, министър на образованието и науката и Пламен Димитров, президент на КНСБ. На участниците в семинара бяха раздадени и сертификати. И тази година учители от Община Левски участваха в конкурса и получиха своите заслужени награди.
 Грамота за Елка Иванова-учител в СУ”Крум Попов”, гр. Левски, носител на
ПЪРВА НАГРАДА в категория „Искам думата” – есе „Моето верую в житейския път на учителя”
 Грамота за отлично представяне на Виолета Панайотова Видолова – гл. учител в ДГ „Слънце” , гр.Левски
 Грамота за отлично представяне на Катя Добрева Ганчева – ст. учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски
 Грамота – Специалната награда на Национален дворец на децата получава Анелия Цветанова Кирчева-Любенова, учител в СУ”Крум Попов”, гр.Левски.
 Грамота на Снежина Иванова Любенова, учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски за личен принос в утвърждаването на Международния конкурс за учители
 Грамота на ст. учител Хортензия Юриевна Морозова – ОУ”Н. Рилски” – с. Обнова, за участие

Общ КС на СБУ-Левски поздравява най-сърдечно колегите – участници в конкурса и им честити наградите.
Пожелава им здраве и нови участия. Инициативите и политиките на Синдиката на българските учители досега и занапред са грижа за професионалните интереси, правата и авторитета на учителите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: