ГЕРБ се регистрира в ОИК – Плевен за участие в местните избори

10.09.2019 12:20

Депутатът Владислав Николов, представители на предизборния щаб на ПП ГЕРБ – Плевен, на областно и общинско ръководство на партията направиха днес преди обяд регистрация в Общинска избирателна комисия за участие в местния вот на 27 октомври. ГЕРБ са първата партия, която се регистрира в ОИК-Плевен.

Документите бяха представени от председателя на Общинския предизборен щаб Мартин Митев. ГЕРБ ще участва и в трите вида избори – за кмет на община, за Общински съвет и за кметове на населени места, в които ще се проведат избори.

„За пореден път сме първата политическа сила, която прави своята регистрация. За нас това е символично начало на поредната предизборна кампания, в която ще участваме. Поставили сме си много високи цели, които да постигнем при тези избори и те са – да имаме кмет на община Плевен, увеличаване броя на общинските съветници и спечелване на максимален брой кметски места в селищата извън град Плевен. Готови сме да водим една позитивна, кампания, основана на проблемите на гражданите, на начините за тяхното решаване и да доведем изборите до успешен за нас край.“, каза пред журналисти Мартин Митев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: