Насрочиха нова дата за консултации за определяне съставите на секционните избирателни комисии в община Плевен

10.09.2019 15:04

Консултации между политическите партии и коалиции за определяне съставите на Секционните избирателни комисии на територията на община Плевен ще се проведат отново на 13 септември 2019 г. /петък/ от 11.00 часа в Заседателната зала на Община Плевен на III етаж в административната сграда на пл. „Възраждане” 2.

Предложението за ново провеждане на консултации за определяне състав на СИК на територията на община Плевен при кмета на Община Плевен направиха присъствалите упълномощени представители на Политическа партия „Движение за права и свободи”, Коалиция „БСП за България”, НФСБ, партия „Атака”.

Кметът на Община Плевен Георг Спартански ще предложи на предстоящите консултации подписване на Споразумение между политическите партии и коалиции в община Плевен относно разпространение на агитационни материали по време на предизборната кампания за избори за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 год. Т.нар. джентълменско споразумение цели ограничаване на последиците от афишната и плакатна война, която нанася щети на инфраструктурата на града.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: