СДС – Плевен подкрепя кандидатурата на Георг Спартански за втори кметски мандат

09.09.2019 12:44

Общинската структура на СДС в Плевен е взела решение на свое заседание да подкрепи кандидатурата на Георг Спартански за втори управленски мандат. Това съобщи днес на пресконференция д-р Марияна Лазарова, зам.-председател на националното ръководство на СДС и областен лидер на партията. Тя подчерта, че решението на плевенската организация не е в противовес с решенията на национално ниво на партията. Националният съвет на СДС взе решение още миналата година, че местните структури ще имат пълната свобода да се коалират по места както намерят за добре без ДПС и БСП.

Нашата подкрепа за г-н Спартански е в резултат на постигнатото през изминалите 4 години, коментира Пепо Петков, председател на СДС – Плевен. През всички тези години община Плевен бе финансово стабилна, подчерта Петков и изтъкна доброто състояние на общинските търговски дружества и тези от сферата на здравеопазването, които работят много по-добре и са на печалба.

По отношение на кандидатите за общински съветници от СДС Пепо Петков обяви, че в момента вървят преговори за сформирането на обща местна коалиция от дясното политическо пространство. В една бъдеща листа с кандидати за общински съветници от СДС са номинирани да бъдат включени Пепо Петков, д-р Цветан Димитров, Таня Иванчева, Лора Герасимова и Преслав Панов, който в момента е и кмет на село Търнене.

С оглед на кандидатите за кмет на община Плевен, които вече са обявени, д-р Лазарова коментира, че става въпрос за интелигентни хора, които се надява да водят една позитивна и кампания без черен пиар, без удари под кръста и компромати, без намесване на семействата в предизборната кампания. Убедена съм в успеха на г-н Спартански, заяви д-р Лазарова.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: