Георг Спартански се кандидатира за втори мандат за кмет на Плевен

06.09.2019 13:08

Георг Спартански обяви днес, че се кандидатира за втори мандат за кмет на Плевен. Това настоящият градоначалник направи пред „буквите“ на Плевен близо до Водната каскада.

„Аз съм човек, който си дава сметка за отговорностите. Преди 4 години имах много кратка програма за управление, тя стана известна с петте П – две от тези пет П означаваха публичност и прозрачност. Затова реших днес на този площад непосредствено до Водната каскада и пред буквите, които символизират нашето отношение към Плевен и съвременния девиз „Със сърце за Плевен и с Плевен в сърцето“, да обявя моето решение. За моите приятели, за моите колеги, за моите близки на въпроса дали ще се кандидатирам за втори мандат, казвам Да. За моите опоненти, за моите критици, за хората, които със своите корекции и забележки в продължение на 4 години ми даваха една друга гледна точка на това, което вършех и които бяха градивни в своите критики със забелязаните от тях недостатъци в нашата работа, също с благодарност за конструктивната критика, казвам Да“, подчерта в обръщението си към събралите се граждани Георг Спартански.

Той бе категоричен, че ще се кандидатира чрез гражданска подписка и инициативен комитет. Ще бъда зависим от моите избиратели, добави Спартански. И обясни, че след като бъде регистриран в Общинската избирателна комисия Инициативният комитет, ще се проведе подписка в подкрепа на кандидатурата му за кмет като за целта трябва да бъдат събрани минимум 2000 валидни подписа на избиратели на съответната община. „Събирането на подписи ще е и един вид тест за това как плевналии се отнасят към работата на моя екип и в частност на моята през последните 4 години“, подчерта Георг Спартански. Той добави, че ако подписите бъдат събрани в законовия срок, ще бъде получена регистрация в ОИК и ще участва като кандидат за втори управленски мандат като „кандидат на гражданите на Плевен“.

„Аз съм човек, който не бяга от битки. Нашата битка е за по-добрия ден на България и на Плевен. Изпълнили сме не малък обем от работа. Заложили сме още проекти за следващите години, които заслужават да бъдат реализирани в името на Плевен и неговите граждани“, каза още Спартански. За бъдещия Общински съвет той изрази надежда в него да влезнат отговорни и достойни хора, които по убеденост и със сърце да работят за бъдещото развитие на Плевен.

Георг Спартански обеща да продължи да води денонощен диалог с гражданите. И бе категоричен, че и във втория управленски мандат, ако бъде избран за кмет на Плевен, няма да реже ленти, защото задължение на всеки управленец е да доведе всеки общински проект до успешен край.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: