ФК „Спартак 1919“ (Плевен) с бронзовите медали на турнира „Пирин Къп“ в Банско

04.09.2019 15:03

Отборът на „Спартак 1919“ Плевен набор 2006 победи „Пирин“ Благоевград с 2:0 и зае третото място в крайното класиране на турнира „Пирин къп“ Банско 2019. Головете паднаха още в началото на срещата като Йордан Маладжиков изведе „Гладиаторите“ с красив прехвърлящ удар, а Димитър Николов хладнокръвно удвои след отличен пас на Алекс Чакъров.
При 0:0 плевенчани удариха и греда, а по-късно имаха и още две 100%-ови положения, които по чудо не влязоха. Втората част мачът се доиграваше, а участие в срещата взеха всички 21 деца от отбора.
Така „Спартак 1919“ завърши трети от 10 отбора на традиционния турнир в Банско.

„Заслужено трето място и много полезен за нас турнир. Имахме късмета да сме в силна група, в която всеки мач беше с троен възможен изход. Всички срещи бяха с отбори, с които трудно бихме играли през сезона. Отбелязахме 8 гола, като почти всички бяха след добре изградени от нас атаки, а 6 деца бяха голмайстори. Допуснахме 6 гола, като 4 от тях буквално си ги вкарахме сами. Ясно е какво трябва да работим и подобрим индивидуално и като отбор и имаме достатъчно време да го направим. Поздравявам децата за показания характер във важните моменти и цялостното ни израстване като отбор и колектив през последната половин година.
От името на целия тим благодарим на нашите фенове за подкрепата по време на турнира. “ – заяви след турнира наставника на отбора Иван Желев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: