Огромен успех за талантливата Елизабет Захариева на международен фестивал

04.09.2019 16:34

Огромен успех е постигнала талантливата плевенчанка Елизабет Захариева на Международен фестивал „Stars of the world“, проведен в КК „Албена“. Председател на международното жури е бил бащата на Филип Киркоров и народен артист на Русия Бедрос Киркоров.

Във фестивала са участвали изпълнители от 8 държави. Елизабет е пяла в 4 направления и е спечелила първо място в направление „Песен на роден език“, първо място в направление „С песните на Филип Киркоров“, а Бедрос Киркоров я е обявил и за Гран при в това направление. Той е бил впечатлен от нейния глас, вокалните и качества и нейната артистичност. Според Бедрос Киркоров Елизабет има всички качества, за да стане световна звезда на музикалната сцена.

12-годишната плевенчанка е класирана и на първо място в направление „Мюзикъл“ и Гран при в направление „Световен хит“. Във Война на гласовете тя убедително е спечелила най-голямата награда, единствена за фестивала – Гран при на фестивала, купа и парична премия.

Вокален педагог на Елизабет Захариева е Доротея Люцканова. През месец септември предстоят още два конкурса, единият от които е в Малта, за където Елизабет има лична финансирана покана.

Снимки: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: