Доброволчески лагер с над 150 участници откриха в Левски

29.08.2019 15:02

„Аз съм тук и мога да ти бъда приятел…”. С тези думи ,думи които сподели ,че е научила от СОНИК СТАРТ и е записала в сърцето си Любка Александрова приветства днес с „добре дошли” всички над 150 участници в Доброволчески лагер „Смелите мечти оставят следи” в рамките на Доброволческата програма на СОНИК СТАРТ .


За втори път град Левски е домакин на Доброволчески лагер под патронажа на кмета на общината : „Огромно удоволствие е да видиш как парка на гаровия площад се изпълва с добро и мечти, приятелство и прекрасно настроение …чувство на съпричастност и обща мечта”сподели радостта си Любка Александрова . Пожела успех и покани на концерта на Ицо Хазарта тази вечер всички.


Управителят на СОНИК СТАРТ Миглена Маркова- Господинова благодари на г-жа Александрова ,на общинска администрация и всички ,които подкрепят доброто във всички дни на работа и предизвикателства.По традиция те запалиха огъня на приятелството и на доброто .
Творба, натюрморт на Евгени, приятел , доброволец ,талантлив младеж на който се дава шанс , получи кметът на Общината, символичен жест към домакините.
От името на Дирекция социално подпомагане/ ДСП/ Лена Романова приветства участниците и пожела ползотворна , екипна работа и взаимодействие и за напред, както през последните 3 години.
Управителят на СОНИК СТАРТ Миглена Маркова- Господинова получи поздравителен адрес от изпълнителния директор на АСП.
До ЖП гара Левски има палатков лагер и над 150 участници в „работилнички на доброто”днес и утре ще преобразят парка с различни дейности.

Участници са Центровете за обществена подкрепа в градовете Левски, Карлово, Първомай, Балчик,Драгоман и Червен Бряг: Центровете за настаняване от семеен тип в Левски, Карлово, Първомай, ,Драгоман и Червен Бряг:Дневен център за деца с увреждания в Карлово; Центровете за социална рехабилитация и интеграция в Левски, Балчик и Карлово; Защитено жилище за лица с умствена изостаналост и Дневен център за деца и младежи с увреждания гр. Червен бряг.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: