Милко Калайджиев представи новия си клип, заснет край Плевен (видео)

14.08.2019 12:09

Милко Калайджиев вече е край морския бряг, където посрещна премиерата на своя най-нов видеколип със заглавие “Нула време”. Меломаните могат да гледат лентата в официалния YouTube-канал – PlanetaOfficial, а от 19.00 часа и 21.00 часа – и в програмите на “Планета” ТВ и “Планета HD”. Музиката и аранжиментът са на Илия Атанасов – Пуше, текстът – на Лора Димитрова, а режисьор на лентата е Тенчо Янчев, информира planeta.tv.
Видеоклипът е заснет на летище “Бохот” край Плевен, а идеята точно там да се развие сюжета е на собственика на базата, Антон Георгиев: “С Милко Калайджиев се познаваме от доста време и затова му дадох идеята да снима новото си видео на летище “Бохот” – казва пилотът Антон Георгиев – Заедно дори летяхме, за да му покажа България от високо.”
Историята на клипа е доста интересна и заплетена, защото в нея има и любов, и спомени, и екшън, и хепиенд. Роли във видеото имат и синовете на Милко Калайджиев, близнаците Алекс и Антонио. Певецът пък разкри, че съпругата му Маргарита първа е чула песента и много й харесва.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: