Илиян Йончев е кандидатът за кмет на Плевен, издигнат от БСП

12.08.2019 13:38

На проведено заседание на Общинската конференция на БСП – Плевен на 9 август бе издигната кандидатурата на Илиян Славейков Йончев за кандидат за кмет на община Плевен. За това информират от Пресцентъра на БСП.

Илиян Йончев е роден на 11.03.1976 г. в Плевен,  завършва “Езиковата”  гимназия в родния си град, след което се дипломира в СУ „ Климент Охридски”, със специалност „Право” и специализации по „Правораздаване” и „Международно право и международни отношения”. Има магистратура по здравен мениджмънт от МУ-Плевен. От 2005-та година работи в МУ-Плевен, като в момента е ръководител „Секретариат, европейски програми и проекти”. Два мандата е общински съветник, областен управител на област Плевен за периода 06.2013-08.2014 г. и три мандата заместник председател на Общинската организация на БСП-Плевен. Президент на Ротари клуб Плевен Центрум  2016-2017. Владее четири езика.

На заседанието на Общинската Конференция на БСП- Плевен, бе утвърден и водачът на листата съветници на Общинската организация на партията в града – Свилен Маринов Атанасов – председател на ОбС на БСП.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: