Млада плевенчанка колекционира ключодържатели, вече има близо 400 от цял свят

11.08.2019 12:35

Симона Цветанова има необикновено хоби – колекционира ключодържатели. 27-годишната плевенчанка казва, че е започнала без да си го поставя за цел, просто обичала да си слага повече ключодържатели, а близки и приятели често й подарявали. Така всички около нея започнали да й носят при своите пътувания или почивки.

Сега Симона има 17 връзки с по 23 ключодържатели. 23, защото това е любимото й число, а целта, която поне засега си е поставила е да събере 23 връзки с по 23 ключодържатели.

Най-ценният е ключодържател, подарен й за 18-тия рожден ден от приятелки. Той е гравиран с името както я наричат приятелите – Сузана и хилка за тенис на маса – спорт, който плевенчанката обича да практикува.

Последният ключодържател в колекцията си Симона е получила от своя приятелка, която е била на почивка в Австралия. Има и един чак от Малдивите. Сега, младата жена, която страда от множествена склероза и трудно може да пътува, очаква нови попълнения в колекцията си от приятели, заминали на почивка през лятото. Въпреки болестта си, Симона мечтае да пътува и сама да си купи ключодържатели от Египет, Лас Вегас и Париж.

Няма да гоня световния рекорд от колекция с над 42 000 ключодържатели, искам да постигна поне моята цел от 529, казва Симона.

Бел. ред. Симона и майка й Теодора отправят и апел, ако има работодатели, които могат да им предоставят възможност за надомна работа, да се свържат с тях чрез профилите им във фейсбук – https://www.facebook.com/teodora.dimitrowa и Simona Tsvetanova Suzanka.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: