Тенис националките ни се справиха и с Италия, днес играят със Словакия

10.08.2019 8:22

Националките на България (момичета) до 12 г. записаха втора победа на финалите на Европейската отборна лятна купа в Аячо (Франция). Нашите момичета поведоха с 2-0 победи срещу Италия и си осигуриха крайната победа. Преди ден българките се наложиха над Украйна с 2-1 победи. Днес България ще играе срещу Словакия и при успех ще се класира за финала на Европейската купа.

Йоана Константинова (ТК „Плевен-ПСК“, гр.Плевен) победи с 6-1, 6-4 Грета Петрило. Ивона Савекова (ТК „Локо 98“, гр.Пловдив) се наложи с 3-6, 7-5, 6-2 над Аурора Носи. В срещата по двойки Росица Денчева (ТК „Плевен 90“, гр.Плевен) и Йоана Константинова ще играят срещу Франческа Ди Матео и Грета Петрило.

България е в група с отборите на Украйна, Словакия и Италия. Отборите са разпределени в две групи от по четири тима. Първите отбори ще играят на финал, а класиралите се на второ място в групите ще играят за бронзовите медали.
България е в състав:Росица Денчева (ТК „Плевен 90“, гр.Плевен), Йоана Константинова (ТК „Плевен-ПСК“, гр.Плевен) и Ивона Савекова (ТК „Локо 98“, гр.Пловдив). Капитан на отбора е Даниел Ангелов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: