С безплатни консултации, дискусии и почерпка днес в Плевен отбелязват Седмицата на кърменето

06.08.2019 7:27

Световната седмица на кърменето ще бъде отбеляза по традиция и в Плевен. На безплатни консултации, дискусии, почерпка канят от Училище за бъдещи родители „Щъркел“ и Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“ в Плевен.

Събитието за Плевен ще се състои днес, 6 август, в Училище за бъдещи родители „Щъркел“ на ул. „Дойран“ 148.

Доброволните консултанти от НАПК ще очакват всички бременни жени и родители, които искат да получат отговори на въпросите си свързани с кърменето, захранването и отбиването.

Ето и графикът за утре между 10 – 18 ч:

– Между 10:00 и 13:00 ще има родителите и бебетата. Можете да идвате и да си тръгвате, според Вашето и удобството на бебето си.
– Между 14:00 и 16:00 ще има прожекция на „Гърдата е най-доброто“ – практичен филм, който отговаря на най-често срещаните въпроси, свързани с началото на кърменето. Ще представим полезна, достъпна и научнообоснована литература. Ще отговаряме на въпроси на бременните, свързани с кърменето през първите дни и седмици след раждането.
– След 16:30 ч акушерката и доброволен консултант по кърмене Магдалина Върбанова и акушерката и международно сертифициран консултант по кърмене Десислава Бетова ще са водещи на дискусия за ролята на медицинските специалисти в съвременната подкрепа за кърмене на тема: „Какво искат жените?“ – поканени са всички специалисти, ангажирани в грижата за майките и бебетата.

Вход: СВОБОДЕН
Добре дошли са всички бебета, каки и батковци, баби и татковци. Не е необходимо предварително записване!

Повече за събитието ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: