Открийте превъзходството на новото BMW X1! Седмица на отворените врати в М Кар Плевен

05.08.2019 7:35

Съблазнител към приключения. Авантюрист по природа. Открийте превъзходството на новото BMW X1

 

Ясна амбиция, убедителна динамика и гъвкавост, превъзходен X модел отвън и отвътре. Новото BMW X1 е тук за да постави нови SAV стандарти, а М Кар Плевен Ви кани да се запознаете отблизо с тях от 5 до 10 август в шоурума на дилърството. Нов външен вид, нови цветове, нова трансмисия. Запознайте се лично с един авантюрист, който е подготвен за всичко. Убедете се в неговото превъзходство.

Заповядайте в периода 5-10 август на Седмица на отворените врати в М Кар Плевен и усетете безграничното удоволствие от шофирането на новото BMW X1. Заявете своето пробно шофиране на най-продаваният кросоувър на BMW в световен мащаб предварително на телефон: +359 64 970 913.

Бъдете сред първите посетители и спечелете! М Кар Плевен ще направи специален подарък за първите двадесет любители на радостта от шофирането, подарявайки им вayчep зa 20% oтcтъпĸa за оригинални BMW Lіfеѕtуlе продукти и аксесоари. За гостите на събитието не е необходима предварителна регистрация за тяхното посещение.

Само по време на събитието очаквайте още: страхотни ценови предложения за налични автомобили, възможност за обратно изкупуване на настоящия Ви автомобил, преференциални финансови условия за физически и юридически лица.

Място: М Кар Плевен- Автокомплекс BMW.

Дата: 05-10 август 2019 год.

Работно време: 09:00 – 18:00 часа.

Повече информация за Седмицата на отворените врати може да получите на телефон:

+359 64 970 913.

М Кар Плевен Ви очаква!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: