Интернационален елит по случай първия частен клуб в Плевен и страната

05.08.2019 16:03

Началото на август донесе позитивни емоции за град Плевен, където бе представена изключителна сграда, в която ще се помещава частен клуб Desizo Monni Еxclusive. Клубът ще работи и набира членове по системата на реципрочни британски клубове, като вече е съставен Устав и са приети правила за допускане и поведение на членовете. Лично рожденикът Магдален Димитров, притежател и на модната марка Desizo Monni, представи клуба-истинска архитектурна изненада.

На огромната морава бе отпразнуван още 65- я юбилей на един от най- големите инвеститори в града, почетен гражданин на Плевен, съпруг, баща на три деца, виден общественик. Клаудио Пирони – Архитектът на магазините на Phillip Plein уважи рожденика като долетя специално от Милано. Звезди като Митко Щерев и Диана експрес, Тита, лорд Евгени Минчев, Данчо Стълбицата, Плевенската филхармония и Маги Джанаварова образуваха прекрасна сценична компания за двата повода.

Водещият на вечерта лорд Евгени Минчев каза пред присъстващите, че като член на пет от престижните лондонски клубове, поставя Desizo Monni Exclusive Club на равно ниво с тях. Рожденикът и председател на новооткрития клуб поздрави гостите, последвано от петстепенна вечеря, много хайвер и шампанско. Сред присъстващите бяха Найден Зеленогорски, Венцислав Върбанов, заместник-областен управител Татяна Божинова, собственици на плевенски мероприятия и клиники, архитекти, сред тях Клаудио Пирони, китайски и италиански бизнесмени, популярни личности и клиенти на марката като Веселин Плачков, Благой Георгиев, и Елена Кристиано.

Един от специалните гости на събитието, проф. Любомир Стойков изпълни специално поръчение на президентството, като прочете писмо от президента на Република България Румен Радев до Магдален Димитров, в което президента изразява признателност за социалната ангажираност и отговорност на г-н Димитров към съдбата на младежите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: