Д-р Цветан Костадинов е номинацията на ГЕРБ – Червен бряг за кандидат за кмет на общината

05.08.2019 11:58

ГЕРБ-Червен бряг номинира с пълно единодушие доктор Цветан Костадинов за кмет на общината. Събранието се проведе на 2 август. Предстои кандидатурата да бъде разгледана от ръководството на ГЕРБ. За това съобщават от Пресцентъра на ГЕРБ – Червен бряг.

„Предстоят избори, които ще решат управлението на града в следващите 4 години. Приемайки с чест и отговорност номинацията , заявявам, че ще положа всички усилия да спечелим изборите. Искам община Червен бряг от затъваща да се превърне в развиваща се“, каза д-р Цветан Костадинов пред членовете на партията.

Но той уточни, че за постигането на тази цел трябва правилен модел на управление – ефективна администрация и диалог. „Сега виждаме нарушен диалог между кметове на общини и общински съветници. Така не може да се управлява ефективно в името на хората“, категоричен бе Костадинов.

Той гарантира, че ако стане кмет на Червен бряг, няма да допусне надделяването на лични интереси. „Всички жители на общината са важни и ние ще направим всичко възможно тя да стане едно по-добро място за живеене – с по-добро образование, здравеопазване и инфраструктура“, каза д-р Цветан Костадинов.

На събранието на 2 август бяха номинирани още и кандидатите за кметове на населени места в община Червен бряг:

Гр. Койнаре – Данаил Стефанов Тоновски

С. Телиш – Нели Йорданова Дакова

С. Рупци – Георги Лилов Георгиев

С. Ракита – Нина Витанова Танчева

С. Чомаковци – Димчо Иванов Бешовишки

С. Бресте – Иван Тодоров Топчийски

С. Глава Ангел Ценов Спасов

С. Лепица – Яница Христова Мишева

Снимка: Пресцентър, ГЕРБ – Червен бряг

#тагове:

НАЙ-НОВИ: