Актьор, родом от Левски, стана интернет сензация след участие във филм с Бардем

04.08.2019 13:34

Сцена с българския актьор и стенд ъп комедиант Георги Николов, стана една от най-гледаните интернет сензации  в света, съобщава flagman.bg. Участието му във филма с Хавиер Бардем и Пенелопе Круз  „Да обичаш Пабло“, забелязано от феновете на атрактивни кино сцени, постигна над 6 млн. гледания, 20 хил. коментара и 12 хил. споделяния във FB.

Моментът с Георги е публикуван и в Instagram страницата skarpion.bg , която събира най-ефектните екшън сцени в киното, като там „нашето момче“ постига близо 600 хил преглеждания.

Сцената се развива още в първите 20 минути на филма и  показва как наказателният отряд на Пабло Ескобар осигурява писта за кацане, по средата на оживена магистрала, за да може самолет с „бял прах“ да се разтовари.

Георги Николов е избран за участие в лентата на Фернандо Леон де Араноа след напрегнат кастинг, а снимките в световната продукция съвпадат  с ролята му на адвокат в сериала „Скъпи наследници“.

Георги Николов е родом от град Левски и според негови близки е голям талант още от най-ранна детска възраст.

Георги Николов-Жорони е част от най-популярното стенд ъп трио „Нема к‘во“. Сформирано заедно с актьора и радиоводещ Калин Кирилов и илюзиониста и комедиант Венсан, „Нема к‘во“ представят своята програма пред препълнени зали. Преди три месеца с атрактивните им скечове се забавляваха българите в Испания, по време на иберийското турне на триото. През есента следва националния тур на „Нема к‘во“, заедно с Шкумбата, а в началото на 2020 г. момчетата плануват да покорят и публиката през Океана.

Ето и ТУК линк към видеото, донесло славата на българина.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: