Благотворителен концерт за лечението на пожарникар се проведе в Плевен

28.07.2019 13:52

Благотворителен концерт „Да направим добро!“ обедини таланти от цялата страна в усилията за набиране на средства за лечение на старши пожарникар Тихомир Кръстев, дългогодишен служител СДБПЗН – МВР. На сцената на летния театър „Кайлъка“ в Плевен вчера излязоха млади таланти от Плевен, Хасково, Перник, а на благотворителна изложба – базар бяха представени детски рисунки. Събраните средства от инициативата, проведена под патронажа на началника на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов, ще бъдат преведени на колегата по банков път.
Тихомир Димитров Кръстев започва работа в системата на МВР през 1981 година. През годините  той става командир на екип и командир на отделение, награждаван е многократно за постигнати професионални резултати. Преди година, след заболяване от амиотрофична склероза, старши пожарникар Тихомир Кръстев започва да губи сили. Лечението е скъпо и семейството не може да се справи само в тази битка.

Всички, които желаят да подадат ръка на нашия колега, могат да го направят чрез паричен превод по откритата банкова сметка, призовават от МВР:

Банка ДСК

IBAN: BG 39 STSA 9300 0021 0804 95

Тихомир Димитров Кръстев

Снимка и информация: МВР

#тагове:

НАЙ-НОВИ: