Стоичков представя биографичната си книга в Плевен тази вечер

26.07.2019 7:23

“Никога не се отказвайте от мечтите си!…. А по пътя нагоре не забравяйте, че няма нищо по-важно от семейството и от истинските приятели, които времето отсява. Бъдете верни на тях и на себе си, защото годините минават, но името остава.“ Така започва биографията на легендарния български футболист Христо Стоичков. Книгата, за която вече 8 месеца цяла България говори, разказва за смайващото пътешествие на едно момче от уличката на съседния блок до стохилядната сцена на „Камп Ноу“. Тази вечер от 20:00 ч. LIFE restaurant, pizzeria & wine bar с любезното съдействие на издателство Софтпрес има удоволствието да Ви покани на тържествена галавечеря в чест на легендарния български футболист Христо Стоичков.

Ще имате възможност да се запознаете с почетния гост и да получите книга с автограф. За доброто настроение ще се погрижат комикът Димитър Туджаров – Шкумбата и журналистът Иво Райчев.

Цена на куверта: 60 лв. (включва шоу-програма, вечеря и подарък книгата “Христо Стоичков. Историята”). Само с предварителна резервация: 0886 661 771.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: