Безплатни профилактични мамологични прегледи ще се проведат в ДКЦ „Св. Панталеймон“ – Плевен

26.07.2019 12:20

Безплатни профилактични мамологични прегледи ще се проведат на 1 август в ДКЦ „Св. Панталеймон“ – Плевен, ул. „Хан Крум“ № 2. Безплатен е интелектуалният труд на лекаря – специалист хирург-мамолог и с оглед прецизна диагностика е необходимо пациентите да са преминали предварително през образно изследване. Прегледите ще се извършват от д-р Карастоянов.

ДКЦ Св. Панталеймон , ул. „Хан Крум” № 2 предлага на преференциални цени ехомамография – 30 лв; мамография – 30 лв или с направление по НЗОК за пациентите, записани за безплатен профилактичен преглед. Изследванията се извършват с дигитален мамограф от ново поколение, произведен от водеща компания за медицинска апаратура. Иновативният и точен рентгенов метод за визуализация на млечните жлези предоставя детайлни резултати в реално време. Степента на облъчване е незначителна, изследването се провежда бързо и е щадящо за пациента.

Д-р Карастоянов, хирург в МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен, притежава опит в областта на диагностиката и лечението на заболяванията на млечната жлеза. Специализант e по пластична хирургия и с подчертан експертен интерес към съвременни методи, технологии и терапевтични подходи в областта на модерната хирургия Препоръчително е жените до четиридесетгодишна възраст да правят ехомамография, а жените след 40 години – мамография. Предварително записване на тел. 064 60 20 20

#тагове:

НАЙ-НОВИ: