Мирослав Петров е новият областен координатор на ГЕРБ – Плевен

25.07.2019 18:04

Мирослав Петров е новият областен координатор на ГЕРБ – Плевен. Това съобщи пред медиите Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, преди началото на номинационното събрание за Местни избори 2019 г., което се провежда в момента в зала „Плевен“ на Областна администрация. На поста той заменя народния представител Владислав Николов. Според Велчев, рокадата се налага заради недобрите резултати на партията и допускането на разделение в редиците на ГЕРБ в Плевенско.

Резултатите на ГЕРБ в Плевен не бяха добри, а това е важен град, град с история и за нас не е без значение тук партията да е с незадоволителни резултати, сподели Красимир Велчев. Той изрази надежда, че Петров ще направи така, че да обедини всички структури, което е било коментирано и на среща с актива на ГЕРБ. „Мисля, че положихме едно добро начало и всички се убедиха, че от тези разправии и от разделянето на лагери никой не печели, а точно обратното – всички губят. Силни сме и винаги сме били силни, защото сме заедно. Затова трябва всички да работим за идеята на ГЕРБ“, коментира Велчев. Той посочи, че партията прави много добри неща в национален план, но понякога една лъжичка катран разваля всичко.

Ще се опитам да обединя ГЕРБ в Плевенско, това е задачата, която Изпълнителната комисия ми е възложила, каза пред медиите новият областен лидер на ГЕРБ Мирослав Петров. Той отбеляза, че от позицията си на областен управител на област Плевен има визия върху проблемите и воля за разрешаването им.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: