18 от най-добрите родни рок банди забиха на сцената на Рок фест Кнежа 2019

23.07.2019 14:50

18 от най-добрите рок банди забиха на сцената на Рок фест Кнежа 2019. Три дни градът бе разтърсен от хубава музика, емоции и много настроение. Имена като „ЕРИДАН”, „КОНТРОЛ”, „ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД”, МИЛЕНА СЛАВОВА, СТЕНЛИ & ФЪНКИ, ТОМА ЗДРАВКОВ, Д2 И ДИДО и още много други зарадваха своите почитатели с най-големите си хитове. Феновете на рок музиката пристигнаха в Кнежа от всички точки на България, за да се забавляват на пълни обороти с любимите си банди. Освен това, бяха организирани обиколка на града с мотори и поредица от забавни игри през втория ден на фестивала, което още повече приповдигна настроението на всички присъстващи. Събитието е част от културната програма на Община Кнежа, провежда се за трета поредна година и се радваше на голям интерес и посещаемост.


Ръководството на Община Кнежа отправи специална благодарност и към спонсорите – „Кооперация Зора – Кнежа”; „А1 България” ЕАД ; „Интернешънъл Асет Банк“ АД; „Агровет” ООД; ПК „Младост”; „Агро Сървиз“ ЕООД; ЕТ „Ивел – Илия Валентинов”; „Пантера“ ООД; ЕТ „Прис – Борислав Горанов“; „Сакса” ООД; „Хинкин Агро“ ООД; Виагруп ЕООД; ЕТ „СП-90 Венцислав Петров – Тони Петров”; ЕТ „Ренис – Николай Найденов”, за подкрепата, която оказаха за поредна година.


„Страхотният звук и ефектното осветление на сцената бе дело на професионалистите от POWERSOUND, за което им благодаря! Благодаря на нашите приятели от МКТ „Скални орли” гр. Тетевен, които подготвиха забавните игри и на „Делта гард” ООД за това, че осигуриха сигурност на всички присъстващи. Не на последно място искам да благодаря на екипа от Община Кнежа, които се погрижиха за организацията и безпроблемното провеждане на фестивала! Благодаря и на всички фенове на рока, които ни подкрепяха през цялото време! Заедно превърнахме рок фестивала в традиционно и емблематично събитие за нашия регион!“, сподели кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: