Директорът на школата на ФК „Спартак 1919“ (Плевен) завърши с отличие курс от платформата на „Барса“

20.07.2019 8:26

Директорът на школата на ФК „Спартак 1919“, Радостин Александров завърши с отличен резултат пореден курс от платформата на ФК „Барселона“, Испания, съобщават от клуба. Основното направление на дипломата е „Треньор в Академията на Барса“, която е разделена на 4 курса. Първият от които е „Основите на нашия стил на игра“

Александров завърши с почти максимален резултат, като в изпитите си, специалиста трябваше да подготви няколко тренировки, съобразени със стила на „каталунците“ и да вкара детайли, които са част от философията на игра на испанския гранд.
Изпитната сесия завърши с изпит по теория, включвайки основните изисквания и компоненти, които имат от ФК „Барселона“ към своите играчи и как те биват развивани.

Паралелно с това обучение, през тази година Александров завърши семестриално и курса към Българската Треньорска Школа по Футбол – Лиценз УЕФА „А“, като изпитите ще се проведат преди края на 2019г.

През 2018г. Радостин завърши два други курса към платформата на ФК „Барселона“ на тема Психология – „Постигане на Високи спортни постижения“ и „Психологически променливи в развитието на спортистите“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: