Първи щети по новата площадка за стрийт фитнес в Плевен

17.07.2019 10:08

Вече има щети по новата площадка за стрийт фитнес, която бе завършена преди малко повече от седмица в парк „Десети декември“ в Плевен. За това научихме от общинския съветник Йордан Грижов, който лично се ангажира с това в града ни да има подобно модерно съоръжение.

Ето как той коментира първите щети по площадката: „Аз просто не мога да си го обясня… Все държавата ни е виновна, ако не е държавата, кметът ще е виновен! Нямаме очи да се видим отстрани, нямаме съзнание да се засрамим! (На предишната площадка, която направихме, само ден след откриването беше надраскана и табелите със спортистите почупени. Тогава си казах, че няма да се занимавам повече, защото не ценим и не пазим. После обаче се свързаха с мен от екипа на Йордан Йовчев и си казах, нека направим още една. Нова, професионална, за всички нормални младежи, те го заслужават! Преглътнах горчилката от миналия път и дадох всичко от себе си Плевен и младите му хора да имат тази професионална площадка. Ето обаче резултата….. Думите не стигат!!!)“.

Наши читатели ни сигнализират, че през седмицата на площадката се извеждат деца от вероятно лятна занималня. Тогава се събират по 30-та хлапета, които едновременно се катерят и висят по съоръженията, което също може да е и опасно, освен забавно за тях.

Преди седмица кметът Георг Спартански коментира, че ще е добре да се сложи видеонаблюдение на съоръжението, за да бъдат спирани вандалски прояви. Факт е обаче, че дори преди да е открита по новата площадка вече има щети.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: