Шампионска купа и първо място за мажоретките от град Левски на международен фестивал

11.07.2019 14:59

Мажоретките на град Левски имаха честта да водят дефилето на всички участници  при откриването на седмия Международен фестивал на изкуствата „Морско конче“ в град Обзор, проведен от 28 юни до 1 юли.

Мажоретен състав -гр. Левски с ръководители Валя Маркова и Соня Дунева за пореден път показа и доказа своя талант сред участници от  България, Русия, Македония, Украйна, Естония и Беларус.

Соня Дунева за участието на мажоретките в Международния фестивал: „ Своя дебют в Обзор тази година направиха по-малките мажоретки на възраст от  10 до 13 години. Въпреки че са още малки деца, те се представиха великолепно! Съставът на Левски имаше  възможността да изиграе общо пет танца за три дни.  Последната вечер малките грации изиграха своя „смесен танц“ , в който  се съчетават елементи на ръченица, уредите палка и помпони.

На финала на танца зрителите ги аплодираха бурно , а това беше най-голямата награда за децата!  Малките  мажоретки определено ни гарантират едно достойно ново поколение златни момичета от град Левски! Организаторката на фестивала лично връчи шампионската купа в категория танцово изкуство като каза ,че това е едно голямо и заслужено първо място! Всички момичета получиха корони  за достойното си представяне! Съставът на гр. Левски се завърна с много положителни емоции и мотивация за бъдещи победи!”.

Снимки: Мажоретен състав – Левски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: