ФК „Спартак 1919“ (Плевен) в сътрудничество с най-голямата верига магазини за спортни стоки в България

11.07.2019 8:05

ФК „Спартак 1919“ (Плевен) обяви сътрудничество с най-голямата верига магазини за спортни стоки в България – SPORT DEPOT. От сезон 2019/2020 „Гладиаторите“ ще бъдат обличани от италианската марка „Errea“. Мачовите екипи на отборите на ФК „Спартак 1919“ също ще бъдат изработени от „Errea“ като се очаква да бъдат високо оценени от играчите на клуба.

„Изборът на екипировка е много трудна и отговорна задача. От една страна трябва да изберем възможно най-добрата оферта, която ни се предлага, от друга, не трябва да се прави компромис с качеството. Имахме много предложения и голям избор, но се спряхме на „Errea“, защото вярвам, че качеството на екипировката ще се хареса много на нашите играчи, а и възможността да си сътрудничим занапред, несъмнено е голям бонус и за двете страни.
Щастливи сме, че ще започнем да работим със „Sport Depot“ – те имат магазини в цялата страна и се утвърдиха като име у нас в последното десетилетие.
Можете да очаквате много и разнообразни артикули на ФК „Спартак 1919“ с марката „Errea“, които през сезона ще могат да се поръчат“ – заяви директорът на школата Радостин Александров.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: