Роси Денчева и Йоана Константинова ще участват в престижен турнир в Италия

09.07.2019 7:30

Националните отбори за момчетата и момичета ще вземат участие в много престижен турнир в Резато (Италия). За първи път България получава покана за участие в този турнир. Тази покана идва благодарение на добрите резултати на детско-юношеския тенис и работата на Българската федерация по тенис.
В тази надпревара се участва само със специална покана от организаторите. В турнира ще вземат участие водещите 8 държави при подрастващите тенисисти.

Националните треньори по програмата „Новите шампиони“ Михаил Минчев и Велиан Бакалов ще водят родните таланти.

В турнира ще участват по 8 отбора при момчетата и момичетата. Освен България представители при момчетата и момичетата ще имат Франция, Словения, Великобритания, Румъния, Унгария и Италия. Мексико има отбор при момчетата, а Босна и Херцеговина при момичетата. Мачовете ще бъдат съставени от два сингъла и среща по двойки.
Отборите са разпределени в две групи от по четири. Първите два отбора от групите се класират за полуфиналите.

При момчетата България ще бъде представена от Александър Василев (ТК „15:40“, гр.София), Йоан Найденов (ТК „15:40“, гр.София) и Ивайло Симеонов (ТК „Кристи“, гр.Дряново). Нашите момчета попаднаха в група с Франция, Словения и Мексико

При момичетата България е в състав : Росица Денчева (ТК „Плевен 90“, гр.Плевен), Йоана Константинова (ТК „Плевен-ПСК“, гр.Плевен) и Ивона Савекова (ТК „Локо 98“, гр.Пловдив). Момичетата са в група с Франция, Словения и Босна и Херцеговина.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: