С щур купон ФТК „Българско хоро“ – Плевен отбеляза 11-ия си рожден ден (галерия)

06.07.2019 11:05

С щур купон, който ще се помни дълго, Фолклорен танцов клуб „Българско хоро“ – Плевен с ръководители Олга и Минко Мустакови отпразнува 11-ия си рожден ден. Празникът, с който плевенският клуб постави финала на един изключително успешен творчески сезон, събра в Парк-хотел „Кайлъка“ много негови приятели от страната, а кръшни хора се виха до малките часове на днешния ден.

По стара българска традиция гостите бяха посрещнати с хляб и сол и приветствани с „Добре дошли!“ от Олга Мустакова, която не скри, че тези 11 години са минали много бързо. Щастлива съм, че на всяко тържество на клуба гостуват и наши верни приятели от страната, които споделят с нас тази дата, каза тя и в знак на благодарност подари на всеки от ръководителите на гостуващите клубове по бутилка шампанско със златни 20-каратови частици. Нека винаги оттук насетне печелите само златни отличия на фестивалите, в които участвате, пожела Мустакова на приятелите на ФТК „Българско хоро“.

В празника бе включена и шоу програма, специално подготвена от танцьорите от плевенския клуб, водещи на която бяха репортери от емблематични световни медии. В нея бяха предвидени много игри с награди, а черешката на тортата бе участието на новия певчески хор към клуба, сформиран само преди дни по време на участието на плевенчани във фолклорния фестивал в Лидо ди Йезоло, Италия. Както подобава на един рожден ден, на финала бе разрязана и огромна вкусна торта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: