10 години с усмивки и работа в екип се провежда „Летен детски университет“ в плевенската Библиотека

02.07.2019 16:34

С  филма „Десет години Летен детски университет- сто снимки в хиляди усмивки“ стартира  днес инициативата на Регонална библииотека „Христо Смирненски” – Плевен –  „През юли в Игротеката – весел кът на знание, технологии, изкуство, игри и приятели“. В програмата за откриване на летните занимания участваха детска вокална група с музикален ръководител Анелия Дечева и Театрално студио „От деца за деца“.

По програма заниманията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 13.30 до 15 ч в зала „Игротека“.

На 4 юли  с ментор- експерт по гражданско право Албена Спасова  ще се проведе образователна инициатива „Финансова грамотност за деца“- роля, стратегии, компетенции. На 9 юни децата ще се занимват с  „Забавен немски за деца – 20 години Ресурсен център Гьоте институт“ с Боряна Георгиева от Езикова школа „Мечето Теди“, която ще покаже на подрастващите забавен и интерактивен начин за изучаването на немски език. Ще има и game training работилница на 11 юли  „За живота и други важни неща- първи стъпки“ с водещ Мая Василева- старши консултант в NN България.

Закриването на инициативата ще е на 30 юли с Арт-терапия за деца „Опознай и изрази чрез изкуството“ с  Ралица Василева- художник, всеотдаен партньор на библиотеката и ръководител на Арт школа „Таланти“.

Автор: Мила Караиванова

#тагове:

НАЙ-НОВИ: