С празничен ритуал успешно завърши вторият випуск седмокласници на ОУ „Валери Петров“ – Плевен

01.07.2019 15:30

Днес с пъстро тържество ОУ „Валери Петров” – Плевен изпрати своите седмокласници. Ученците отпразнуваха завършването на основното си образование с весело настроение, с любов и признателност към своите учители. Ирен Димитрова, директор на училището, връчи свидетелствата за основно образование на седмокласниците, изразявайки удовлетворението си от успешната учебна дейност, пожелавайки им да продължават да бъдат амбициозни и интелигентни, успяващи.

Успехите съпътстваха учениците седем години. През това време те израснаха пред очите на своите учители, които бяха свидетели на веселия и неволи, на стремежи и препятствия. Между красивите думи и мъдрите поуки  се разгаряха пламъчетата на знания и открития. Децата работиха усърдно, творяха,  мечтаха и  градиха  своя успех, подкрепяни от професионализма, вярата и обичта на своите преподаватели.Повод за гордост са отличните резултати на седмокласниците на НВО по български език и по английски език, второ място на  националния кръгна ХV Национална олимпиада по география и икономика, призови места на националния кръг на олимпиадите по история и цивилизации,по техническо чертане.

В края на тържественото изпращане на випуск 2018/2019 година в небето, изпратени с надежда и усмивки,  полетяха пъстри балони.

Снимки и информация: ОУ „Валери Петров” – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: