Левон Хампарцумян днес ще е гост-лектор на среща за кариерното ориентиране на ученици в Плевен

26.06.2019 7:23

Среща за учениците от Плевен, свързана с кариерното им ориентиране и възпитание в добро и ценности, щe се проведе днес, 26 юни от 14.00 часа в зала „Катя Попова“. Гост-лектори ще бъдат финансистът и общественик Владимир Каролев, изпълнителният директор на HP Bulgaria Ираван Хира и председателят на Надзорния съвет на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян. Срещата е част от кампанията“Поглед към доброто“.

Инициативата е на Сружение“Аутизъм Днес“, съвместно с РУО- София град и Столична община и е започнала през 2016 г. под патронажа на кмета на гр. София и продължава сега и в гр. Плевен. Целта на кампанията е намиране на себе си и посоката на кариерното си развитие у подрастващите и възпитание в добро чрез срещи с известни и успели в различни области личности, общото между които е, че всички те имат и поне една благотворителна кауза, която подкрепят и подпомагат.

 До момента сдружението е срещало учениците в София с различни личности, сред които Ники Кънчев, Део, Елена Петрова, Йоана Драгнева, шеф Манчев, евродепутата Ева Майдел, Тереза Маринова, Мария Гроздева и други.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: