Военни от Плевен участват в преглед на любителското художествено творчество в Сухопътните войски

26.06.2019 14:29

В дните от 25 до 27 юни в град Сандански се провежда ежегодният Фестивал на военните духови оркестри и Заключителния етап на прегледа на любителското художествено творчество в Сухопътните войски за 2019 г. Мероприятията са инициирани и организирани от Командването на Сухопътните войски, с любезното съдействие на община Сандански и под патронажа на кмета на общината Кирил Котев. Символичен домакин на тазгодишните прояви е Бригадно командване – Благоевград с командир полковник Красимир Кръстев. Прегледът на любителското художествено творчество се провежда в Дома на културата в Сандански. 


Официалното откриване беше вчера. В първата част на Прегледа на любителското творчество се изявиха творческите колективи на 4-ти артилерийски полк – Асеновград, 61-ва Стрямска механизирана бригада – Карлово, 110-ти логистичен полк – Пловдив и Единен център за начална подготовка – Плевен.


На откриването присъстваха кметът на община Сандански Кирил Котев, председателят на общинския съвет Георги Георгиев, граждани и гости на града.
Военният духов оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада подари за финал на жителите и гостите на Сандански прекрасни музикални изпълнения пред Дома на културата, където се изви дълго, красиво българско хоро. 

Снимки и информация: Сухопътни войски, Виолета Николова

#тагове:

НАЙ-НОВИ: