Благотворителен концерт „Да подадем ръка на децата на България“ ще се проведе тази вечер в Плевен

24.06.2019 8:30

Фондация „Чудесата на децата“ съвместно с Центровете за настаняване от семеен тип в Плевен организира благотворителен концерт „Да подадем ръка на децата на България“ в подкрепа на деца, лишени от родителски грижи. Сумата събрана от концерта ще бъде разпределена за закупуване на необходими битови нужди за деца със специални увреждания, за деца с таланти и учебни материали за всички деца посещаващи учебни заведения.

Нека заедно подадем ръка на бъдещето на България. Сега те имат нужда от нас, след време ние ще имаме нужда от тяхната помощ, призовават организаторите.

В концерта ще вземат участие: мажоретен състав при СУ „Иван Вазов “ Плевен с р-л Надя Тодорова, Школа по класически балет при Народно читалище „Съгласие“ с преподавател Маня Николова, Клуб по народни танци „Северняците“, Васил Чапанов, славеите на Доротея Люцканова към музикален център Doris Dios, Невена Пейкова и Ани Хоанг.

Входът за концерта, който ще започне в 18 часа в зала „Катя Попова“, е дарителски ваучер на стойност 7.00, 10.00, 15.00 лв.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: