Плевен тази вечер става модна столица на България

23.06.2019 8:02

Шоу-концерт-спектакъл „Парад на модата – Плевен 2019“ ще се състои тази вечер от 20 часа на сцената на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“. Негов режисьор, вдъхновител и създател е Георги Ангелов. В 69-ото издание на модния форум ще участват 18 млади и утвърдени дизайнери. Те ще покажат най-новите модни тенденции в облеклото за 2019 и 2020 година. 12 от участниците са дебютанти на модната сцена.

По традиция от вече 30 години насам своята най-нова колекция в Плевен ще покаже Дизайнерски център „Ариес Уникат“ на Светла Димитрова. Неизменно на сцената на Парад на модата е и Димитър Кръстев. Своя дебют в Плевен ще направи Веселина Матеу, а Илиян Йорданов ще покаже колекция от кожа и текстил в различни теми. Другата дебютантка е Катрин Богданова. Плевенчани ще могат да видят и последната специално създадена за Парада колекция на Модна къща „Везе“. Модна къща „Принцеса“ също ще предложи своите идеи за лятото и есента в модата.

Други участници в модното шоу довечера ще са Моника Мончева, Янчо Спасов, Миро, Елена Станева, Маргарита Христова и Евелина Дойчинова, Десислава Веселинова, Наталия Иванова и къща „Натали“ – Плевен.

200 души ще участват в 69-тия моден спектакъл – дизайнери, манекени, танцьори, певци. Вплетени са изпълнения на СК „Бешков – 2019“ – Долни Дъбник, СКХГ „Елегант“ – Плевен, възпитаници на НУИ „Панйот Пипков“ с ръководител Маня Николова и поп изпълнителите Стефани Славчева, Маги Крумова и Марина Бадева.

Колекциите след спектакъла се разпродават.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: