Мастер клас се проведе в ДФСГ „Интелект” – Плевен

12.06.2019 17:00

Мастер клас се проведе вчера в ДФСГ „Интелект” по повод  Деня на икономиста. Той бе посветен на темата „Успешният маркетинг в действие“.

Гости и почетни членове на журито тази година бяха Елена Станкева  и Веселка Генчева- представители на  компания LR.  Компанията eутвърдена като символ на здраве и красота в 28 страни по света. Познати по целия свят – свързани в огромна мрежа със своите международни дъщерни компании, 1200 служители и хиляди независими сътрудници  LR е сред водещите компании за мрежов маркетинг в Европа. Непрекъснатото приобщаване на нови пазари гарантира постоянния растеж на LR. Другите членове на журито бяха Михаела Карамфилова, заместник – директор на гимназията, Йоана Лазарова и Севинч Алиева – преподаватели по икономика.

В Мастер класа участваха ученици от 8, 9, 10 и 11 клас на гимназията. Те бяха разпределени в 3 отбора по 4 ученици и представиха своите виждания за решението на казус, по който трябваше да работят 40 минути.

Всеки отбор бе консултиран от ментори – изявени ученици от 11 клас- Елпида, Симона и  Вероника.

На финала бе избран за победител отборът, предложил най-добрата идея за бизнес – организиране на партита с преобладаващи български фолклорни мотиви.

Снимки: ДФСГ „Интелект” – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: