Седмият кувьоз от кампанията „Капачки за бъдеще“ бе дарен на МБАЛ – Левски

08.06.2019 15:59

Седмият кувьоз от кампанията „Капачки за бъдеще“ бе дарен днес на болницата в град Левски. Дарението бе връчено на ръководството на лечебното заведение лично от „моторите“ на „Капачки за бъдеще“ Лазар Радков и Мартина Йорданова, а на събитието присъства и кметът на Община Левски Любка Александрова.

Доволни сме, че болницата в Левски бе определена за едно от общинските лечебни заведения в страната, които да получат кувьоз от кампанията „Капачки за бъдеще“, каза управителят на МБАЛ – Левски Евгения Иванова. „За нас това е изключително ценна придобвика, която реално ще бъде използвана за подобряване на условията при отглеждането на бебетата, но и лъч надежда, че все пак нещо се случва. Това дава надежда на целия персонал, както и смисъл и кураж да продължи да работи с необходимия хъс и ентусиазъм“, заяви управителят на левчанската болница.

Кметът на Левски Любка Александрова благодари от сърце на „Капачки за бъдеще“ за новата придобивка, подчертавайки, че тя ще бъде изключително полезна за МБАЛ – Левски. Благодарност тя отправи и към екипа на болницата, изтъквайки, че с отдадеността към професията, с която той работи, МБАЛ – Левски няма как да не се развива към по-добро. Тук се усеща една много добра енергия и желание целият персонал да бъде полезен на хората от региона, каза Александрова. Кметът на Община Левски поздрави „Капачки за бъдеще“ за реализираните инициативи, заявявайки, че в немалка степен кампанията е иззела функциите на Министерството на здравеопазването. Вие показахте, че има начини – въпросът е хората да бъдат иновативни и да мислят с главите си как да бъдат полезни, каза още Любка Александрова.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: