Пъстър двоен празник се проведе в село Победа

02.06.2019 8:30

За шестнадесета година поред Кметство село Победа и НЧ „Зора-1990г.” организираха съвместно празничен концерт, на 1 юни на лятната естрада на площад Победа. Тази година традиционния празник на селото бе под мотото „За децата  – с любов“ и посветен на Международния ден на детето.

Във този дух, водещи на събитието бяха млади възпитанички на Читалището, пременени в пъстри фолклорни носии. Едно гордо младо поколение, възпитано в изучаване на миналото, в съграждане на настоящето и устрем към успех в бъдещето.Традиционният празник на село Победа, община Долна Митрополия беше отбелязан с много песни, танци, слънце и добро настроение.

Жители и гости на най-младото село в Плевенска област се наслаждаваха на танците и песните на гостуващите самодейци от НЧ ”Илия Бешков 1898“ гр.Долни Дъбник, които стоплиха сърцата на всички присъстващи с прекрасните си изпълнения, оставяйки незабравими спомени!

Кулминацията на празника бе запалването на фойерверките на голямата красива торта, от която всички присъстващи деца получиха парче, както и много сладкиши и огромни пъстри балони.

Събитието бе осъществено с финансовата подкрепа на Община Долна Митрополия и местни дарители, на които Кмета на селото Даниела Александрова връчи Благодарствени грамоти.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: