Атрактивни състезания ще има днес на писта „Долна Митрополия“

01.06.2019 8:48

С атрактивни състезания продължава днес мотосъборът, организиран от мото клуб „Огнени сенки”. Сред новостите тази година е състезанието, което ще се проведе на писта „Долна Митрополия”. Участниците ще бъдат разделени по категории – 600 кубика, 1000 кубика, атрактивно каране. Ще има и награди за класиралите се на първо, второ и трето място мотористи. Ще има и специален атрактивен клас Чопъри, няма да бъдат връщани и мотористите с модифицирани мотоциклети, нека покажат какво могат. За всеки участник ще важат правилата за екип, каска, ботуши, ръкавици, безопасността е приоритет в надпреварата.

Награждаването на победителите в отделните класове ще се проведе вечерта на мото събора. Там пък както обикновено ще има рок концерти, игри, мото мивка и много изненади.

„Провеждаме състезанието на писта „Долна Митрополия”, за да покажем, че безопасността е наш приоритет. Искаме да покажем, че когато караме моторите си, освен да пазим себе си, трябва да пазим и другите. Важното е любителите на високите скорости да карат моторите си на подходящите за това места, каквато е и пистата край Долна Митрополия”, казват организаторите на мото събора.

И на мото срещата, и на скоростните състезания ще бъдат допускани граждани. Началото на скоростната отсечка в събота е от 11 часа с регистрация на участниците.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: