Музикален празник се състоя в ДГ „Звънче”- Плевен

31.05.2019 8:01

Специални гости посрещнаха в ДГ „Звънче” – Плевен – талантливите изпълнители от ВГ „Арлекино“ при читалище „Съгласие – 1869“ с ръководител Виолета Боянова.

Срещата бе организирана като поздрав за децата от подготвителните групи „Слънчо“, „Моливко“ и „Мики Маус“ на детската градина в навечерието на Първи юни – Денят на детето. За тях „арлекинчетата“ изпълниха песните „Има на земята“, „Чуден сън“ и с особено внимание акцентираха върху песента „Децата на Плевен“, чийто автор на текста е Даниела Петрова – старши учител в ДГ „Звънче“, а музиката –  на ръководителката на групата Виолета Боянова.

За доброто настроение се бяха погрижили и „звънчетата“  от детската градина. Те поздравиха своите гости с жизнерадостното присъствие на Пипи Дългото чорапче, която пя, танцува и демонстрира умения за свирене на пиано под ръководството на учителя по музика Евелина Дилкова. В ролята на Пипи –Габриела Сурджийска от група „Слънчо“.

Емоционално заредени, „децата на Плевен“ имат подкрепата от своите учители, ръководители и родители да имат шанс да променят света към едно по-добро бъдеще!, казват от детската градина.

Снимки и информация: ДГ „Звънче” – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: